lzx@zxjsb.com

020-36969823

Welcome to Guangzhou Zhuoxuanjin Machinert Equipment co.Ltd official website

Search

zuoxuanjin

Guangzhou Zhuoxuanjin Machinert Equipment co.Ltd

18933956581
Customer service team:
在线客服
QQ:
Service time:
0:00 - 24:00

ABOUT US

Follow us

SITE NAVIGATION

CONTACT US

© 2018  Guangzhou Zhuoxuanjin Machinert Equipment co.Ltd  |  All rights reserved 粤ICP备14035600号

 

Contact: Miss Li
Fax: 020-36969822
Tel: 020-36969823
Mobile phone: 18933956581
Mailbox: yingliokok@163.com

SOLUTION

 

Professionally provides dynamic balance detection, correction and dynamic balance cleaning equipment for all types of high speed rotating workpieces (from 500 to 10,000 rpm)

SOLUTION

>
>
The little things about the dynamic balancing machine-answers

The little things about the dynamic balancing machine-answers

Page view
[Abstract]:
In recent years, with the increasing demand for intelligent production in China's manufacturing industry, dynamic balancing machines with a high degree of intelligence, high measurement efficiency, and high-precision measurement have been favored by more and more companies! Many rotating workpieces (rotors) are manufactured Industrial enterprises have begun to introduce dynamic balancing machines one after another to achieve product quality improvement, reduce labor costs, and improve the market competitiveness of enterprises.

Integrate the whole network dynamic balancing machine question and answer, here~

In recent years, with the increasing demand for intelligent production in China's manufacturing industry, dynamic balancing machines with a high degree of intelligence, high measurement efficiency, and high-precision measurement have been favored by more and more companies! Many rotating workpieces (rotors) are manufactured Industrial enterprises have begun to introduce dynamic balancing machines one after another to achieve product quality improvement, reduce labor costs, and improve the market competitiveness of enterprises.

 

Although we are no stranger to dynamic balancing machines, there may still be some questions about dynamic balancing machines. Then, let's summarize the common questions and answers for dynamic balancing machines! I hope you can understand more about dynamic balancing machines.

 

1. What are the benefits of using a dynamic balancing machine?

Answer: It replaces the traditional dynamic balancing machine for higher-precision measurement, high measurement efficiency, simpler operation and stronger reliability, which improves the level of intelligence and the image of factory intelligent manufacturing.

 

2. Where can manufacturing factories use dynamic balancing machines?

Answer: As long as there is a rotating workpiece, dynamic balance measurement is required, and a dynamic balance machine can be used.

 

3. What are the dynamic balancing models and driving methods?

Answer: The common types of dynamic balancing machines are: fully automatic balancing machines, automatic positioning dynamic balancing machines, whole machine self-driving balancing machines, universal dynamic balancing machines and on-site dynamic balancing instruments; the driving methods include ring belt transmission and the whole machine. Self-driving, universal coupling transmission, etc.;

 

 

4. How to choose the type of dynamic balancing machine?

Answer: It can be determined based on the existing rotor operation situation of the product or the design drawings of the new and new products.

 

5. How to determine the number of dynamic balancing machines?

Answer: Generally, it is determined by comprehensive calculation based on the measurement frequency, product capacity, product rotor type of the dynamic balance machine, the time required for measurement and calibration.

 

6. How to determine the approximate budget of the balancing machine project?

Answer: It is determined according to the dynamic balance model, quantity, measuring rotor scale and other aspects.

 

7. How long is the life of the dynamic balancing machine? How long is it guaranteed? Is the maintenance rate high?

Answer: The life of the domestically-made dynamic balancing machine with good quality is generally ten years, and its main parts are imported. The warranty period of the dynamic balancing machine is generally one year, and its maintenance rate is relatively low compared to ordinary equipment.

 

8. What should I do if the dynamic balancing machine encounters problems?

Answer: When the dynamic balancing machine is abnormal, please contact the purchasing manufacturer to consult the problem. The manufacturer will choose the solution according to the problem: (1) solve it by phone; (2) return the dynamic balancing machine to the factory for repair; (3) The technicians of the manufacturer come to the door for maintenance, etc.; customers are advised not to disassemble and disassemble the dynamic balancing machine for inspection.

 

This article is organized and provided by Guangzhou Zhuoxuanjin Machinery Equipment Co., Ltd. The company specializes in the design, development, and sales of automatic balancing machines, automatic positioning dynamic balancing machines, self-driving whole motorized balancing machines, ring driven balancing machines, universal joint balancing machines, Horizontal dynamic balancing machines, vertical dynamic balancing machines, on-site dynamic balancing instruments, etc., can also develop various types of dynamic balancing machines according to your requirements.


At present, the products, technologies and solutions of Zhuoxuanjin dynamic balancing machine have been widely used in brushless motors, generators, hair dryers, heaters, wall-hung boilers, fan blades, household appliances, power tools, medical treatment, and airplane models. Zhuoxuanjin dynamic balancing machine is based on the continuous development of customers, companies and employees, and is a win-win harmony. "Let intelligence create value", continue to insist on technological innovation, and work with partners in an open, inclusive and win-win attitude to meet customers' high-quality pursuit of products, technologies and solutions to the greatest extent, and strive to "become a dynamic balancing machine industry" Innovator and leader!